Geen gehaktdag…ondanks de woensdag..de laatste dan

Nieuwe uitdagingen, ook voor de gehaktdagpost. Een ROC is een makkie om gehaktdag en TGIF posts over te schrijven, daar is altijd wel wat te vinden. Maar nu, een nieuwe baan,  minder nieuwe collegae en een proeftijd 🙂 maken het wat moeilijker. Heb even gedacht aan, “van horen zeggen”, want de informatiestroom vanuit het ROC is natuurlijk nog niet opgedroogd, maar ja, da’s makkelijk over de rug van een ander. Een nieuwe weekrubriek dus vanaf volgende week.
Wat dacht je van Trui-uit? Als tegenhanger van Aleid? Eng hoor, stel je voor dat ze mij net zo te grazen neemt als de dame van afgelopen dinsdag. (natuurlijk niet, ik ben geen kleihomp meer maar een mantelpakje, he Willem?).
Of, om mijn eigen schrijfonvaardigheden en taalfouten eens onder de loep te nemen, verslag van gekke woordspelingen. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van het woord snelkoppeling in plaats van terugkoppeling (oeps van horen zeggen). Las ook ergens iets over een inspreekavond….dacht dat het inspraakavond was. Ook foefelen was in de Volkskrant vanmorgen een grappig woord.
Uitglijders en doorlopers? In het kader van dit winterweertje?

Suggesties zijn natuurlijk welkom, maar er borrelt natuurlijk vast wel wat op.
Voor nu, veel ijspret in dit Winters weertje gewenst. Niet zomaar even een middagje schaatsen, maar gewoon buffelen (thuis, dat wel).
Effe een weekje nadenken dus.