Gadgets en Onderwijs blog..dag!

Gisteren las ik dat Annet Smith na 6,5 jaar besloten heeft de stoppen met haar weblog Gadgets en Onderwijs. Het zat er al een tijdje aan te komen maar toch zal ik het missen.
Ik wil op deze plaats Annet bedanken voor haar bijdrage aan Edubloggers land, want iemand die in 2005 al aan een weblog begon mag je toch wel even in het zonnetje zetten.
De gadgets waar zij over schreef waren altijd gek maar vaak ook ging ik er toch even verder naar kijken, ging zelfs soms tot aanschaf van een gadget over. Ook als ik gekke gadgets tegenkwam dacht ik gelijk….he dat is er een voor Annet.
Ze gaat verder met scoop.it en ook daar zal ik dus regelmatig blijven kijken, naast natuurlijk Twitter.
Tegenwoordig is uit het oog helemaal niet uit het hart….zeker Annet niet bij mij!
Dank je wel Annet voor je mooie weblog, gekke gadgets en kennisdeling. Van mij de gouden blog award!

Eén reactie

  1. Wat leuk dat je een stukje over mijn blog afscheid hebt geschreven, Karin! Ik vond het zelf ook altijd leuk om tips van je te krijgen, dus blijf dat vooral doen, want op Scoop.it heb ik de mogelijkheid om ook eigen berichten toe te voegen. Gewoon weer bloggen dus. 🙂
    Wij gaan elkaar nog vaak spreken, dus uit het oog is inderdaad niet uit het hart. En die virtuele gouden blog award zet ik hier thuis op onze virtuele schoorsteenmantel. Dank!

Reacties zijn gesloten.