Friendship Relation Management….nou ja

In de vaste feeds lees ik ook altijd Lifehacking en pik daar vaak leuke tips en trucs op. Bij het opschonen en nalezen vond ik de post over een FRM (dus een CRM maar dan voor vrienden en familie). Die ging me dus even boven mijn pet. Een software pakket gebruiken om korte verslagen van gesprekjes en evt verjaardagen en adressen in op te nemen, zodat je je sociale leven hackt? Ook ik vergeet veel verjaardagen en kom ook met vaste regelmaat niet op de naam van de jongste, waar we dan ook weer niet op kraamvisite geweest zijn en het kind al op de kleuterschool zit als je ze weer eens ziet. Eigenlijk vraag ik me regelmatig af waarom we daar zo slordig in worden en zouden we veel meer tijd door moeten brengen met mensen die ons lief zijn, maar om daar nu een FRM voor in te gaan richten. Misschien moet ik gewoon de verjaardagskalender eens ophangen. Ook kwam direct “een andere maan” van mijn vrienden Acda en de Munnik bij me op. Daar heb ik meer aan…tijden veranderen.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dCegH17FfiY&hl=en&fs=1&]

Blogged with the Flock Browser