Flipperdeflip en meer, voordeel van vertrekken

Hij is in the pocket! De Flip is mine!
Tijdens een onvoorstelbaar gezellige mini-non conferentie, tijd om dag te zeggen, ben ik aardig bedacht. 40 collegae uit mijn 10-jarig ROC netwerk hebben gisterenmiddag zonder poespas en gebakken lucht praatjes lekker geborreld in Het Kruikje.
Er is volgens mij 40 euro verkletst voor het goede doel. (2 euro per minuut voor e-learning for kids). Henk van Rijssen en Ger Roelen (bloglozen) hebben ons live meegenomen naar de directiekamer waar mijn vertrek gevierd is. Van dat netwerk kwam de Flip uit de doos en hebben bijna alle aanwezigen ook direct een boodschap op de Flip achtergelaten. Die filmpjes houd ik lekker voor mezelf. Omdat ik commercieel ga heb ik natuurlijk ook een “offertetas” nodig, deze leren aktetas (lekker felblauw met stippels) kwam van de rest van het netwerk.
Fons (a.k.a. Helikon) liet in zijn verhaal weer eens zien dat je hele wereld ook op een vrije dag openbaar is. Met de Iphone in zijn hand las ie mijn Tweets van die dag uitegbreid voor. Zo wist iedereen dat ik Raspatat gegeten had, een tukkie op de bank wilde doen, met @dennisblaak over lekkertjes sprak en foto’s van Ed wilde.
Van niemand neem ik afscheid want de wereld van Web 2.0 is oneindig en ik heb het mooiste ROC cadeau allang thuis, daar kom en wil ik niet vanaf.
Geen filmpje dus…..da’s prive maar wel de Flip als plaatje. Pas dus aanstaande woensdag bij Eduexchange allemaal op want “the Flipster is in tha House”

Blogged with the Flock Browser