Facebook pakt het slim aan..een ville hier en daar

Ik ben geen gamer, soms wel een CD-rom van bijvoorbeeld CSI of mooier Light House…maar wel geinstalleerd (dus niet online) op de vaste PC zodat ik eraf moet. Een paar weken terug moesten mijn kids om de beurt even op mijn Bankbookje even hun crops verzorgen, koeien melken, buren zoeken en cadeautjes weggeven. Omdat ik alles wil proberen en mijn laatste online spel Erepublic niks was…even naar Facebook. He verdrie, nou zit ik in level 19 van Farmville, met 8 buren, veel muntjes, wat geld en wacht op mijn eerste druivenoogst. Wat slim van Facebook, je moet namelijk buren hebben en die buren zijn je facebook contacten en als je die niet zoveel hebt ga je vrienden zoeken. Je kunt elkaar cadeautjes geven, bij elkaar kijken en berichtjes achterlaten.
Inmiddels is er ook Cafe World…lekker burgertjes bakken en restaurantje inrichten. Alles wordt natuurlijk gedaan om mensen regelmatig naar facebook terug te laten komen en hun vriendenkring uit te breiden.ย  Gerechten kun je met tijden instellen, 3 minuten tot 3 dagen. Mijn vissen in Fishville laat ik dood gaan, daar vind ik iks aan.
Hoorde van verschillende mensen dat dit onder werktijd een leuke afleiding is, urenregistratie ziet dit niet.
Oh ja….ik zoek nog buren ๐Ÿ™‚
farmville

2 reacties

Reacties zijn gesloten.