Extra zoekopties in Google, even zoeken

Ik zag de video van Google waarin de extra zoekopties van Google werden uitgelegd. Afijn dat moest even getest worden. Omdat ik met een I-google pagina in het Nederlands start en mijn instellingen dus ook in het Nederlands zijn, kon ik de zoekpagina zoals in het filmpje te zien was maar niet reproduceren. Als ik me afmeld en dan www.google.com intik, blijft de Nederlandse google zoekmachine opfloepen. Daar zag ik show options niet.
Als je nu kiest voor Google in Englisch rechts onderaan dan kun je dus wel gebruik maken van de extra opties.google.com in Englisch

Met de extra opties kun je ook de Timeline en Wonder wheel testen. Ook kun je selecteren op jaar, maand of zelfs dag als je bijvoorbeeld naar actualiteiten zoekt. Ik weet niet of ik nu Google op de engelstalige instelling laat staan, moet ik wel meer zoeken.
Voor meer tekst en uitleg hieronder de video van Google zelf.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MtirDMfcOKE&hl=nl&fs=1]