Evernote, je breinchaos altijd bij de hand

Je moet toch wat als je even uit de running bent. Via Twitter van Martijn Aslander (de Lifehacking pionier) een account voor Evernote gekregen. Gelijk maar even de download voor de Mac binnengehaald en aan de slag. Met Evernote kun je notities, foto’s (met I-photo rechtstreeks in Evernote te zetten), gesproken memo’s en natuurlijk inhoud van websites en plaatjes eerst op je notebook en via synchronisatie online (of vice versa) overal en altijd bekijken. Mooie is dat je dat ook met je telefoon kunt doen (ook even een klein stukje software downloaden naar je GSM). Laatste heb ik nog niet geprobeerd, weet namelijk nog niet hoe hoog mijn laatste rekening was. Maar in eerste instantie handig programma omdat het veel verschillende dingen tegelijkertijd integreert en anyplace anywhere bij elkaar heeft. Ik denk dan aan bijvoorbeeld goede restaurantjes, to do lijstjes en adressen (voorbeeld in de video zijn visitekaartjes van mensen die je op de foto zet0. In alle 3 de versies zit een krachtige zoekmachine maar volgens mij moet je dan wel zelf eerst de tags maken.
Lijkt me een echt stukje lifehacking voor beginners. Voor de liefhebbers of nieuwsgierigen ik heb 20 invites te vergeven. Mail me even als je interesse hebt of laat een berichtje achter.
Evernote Logo

Blogged with the Flock Browser