Even terugkijken op de week.

Vanwege de zeer volle agenda afgelopen weken komt bloggen daarover steeds in het gedrang. Toch wil ik nog wel wat kwijt over de afgelopen week. Geen lange verhalen maar een korte impressie moet wel kunnen.
Competentcity

Wat een afknapper was de start met de voetballer en de hockeyer zeg. Niet meer doen lijkt me. Onze eigen workshop Drempelloos was vanwege de gatenkaas (zoeken naar de locaties) niet vol. Wel kregen we hoog bezoek van de staatssecraris Bijsterveld die zich uitgebreid liet informeren over onze workshop. Leuk! De tweede presentatie met mijn ex-collega Diet Vos, een slag in de rondte met 360 graden feedback, liep als een trein. Vooral leuk om een Paragin product samen met een ROC collega te presenteren (waar in ik vooral mijn mond moest houden als leverancier :-)). Tip nog wel aan de organisatie: netwerktijd/ruimte, gratis draadloos internet voor deelnemers en een kritische programmacommissie…volgend jaar weer!
Hapsnapshots van NNoal
Eindelijk mijn digitale vriend Patrick Koning eens gesproken in real life. Gek is dat je al heel veel van elkaar weet door blogs en Twitter en eigenlijk als bekenden het gesprek aangaat, vooral over prive zaken. Zijn presentatie (moeilijk hoor in een kwartier) staat hier. Mijn vraag waarom zijn mediawijsheid week programma niet breed uitgerold is bij WillemI is mijns inziens nog steeds niet helder beantwoord.
Ook was ik erg gecharmeerd van de presentatie van Elke Das, wat een mooi verhaal over haar groep 8-ers en de inzet van ict in haar onderwijs. Vooral haar gevecht tegen de weerstand van ouders en ridderstrijd om de zaken wat schoolbreder aan te pakken zijn mooi verwoord. De mediwijsheid die zij de leerlingen aanleert werd in alle volgende presentaties opgepakt: als we straks Elke’s leerlingen hebben, is alles anders. Leuk en complimenten aan NNoal.
De andere dagen van de week waren overvol en filevol. Volgende week gewoon werken in tegenstelling tot andere jaren.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.