Even over de stiekum bijdrage

Onder dit bericht staat de Stiekum bijdrage van Laura (mijn dochter). We hebben afgesproken dat we een keer per maand een bericht op elkaars Blog plaatsen. Dit om te laten zien dat wij als edubloggers en edublog lezers 30+ niet zo heel ver weg staan van de zgn Einsteingeneratie of om het tegendeel te bewijzen. (veel van de lezers van mijn weblog zijn veel meer web 2.0-er dan de gemiddelde jongere van nu). Ook het overbruggen van een ellende en ervarings kloof op het onderwijsfront (ik als MBO-er in de CGO worsteling en zij als HBO-er in de slachtoffer rol als student)

Boeken en onderzoeken spreken mijn ervaringen vaak tegen. De gemiddelde 16 tot 23 jarige is niet zoals de mooie Wim Veen Keynotes tonen, heel internet gerelateerd bezig en multi kunnend en denkend.  Internet is net als een broodrooster, als je trek hebt in een tosti maak je er een, daar denk je niet over na.
Hopelijk leer ik en ook de andere kant (natuurlijk Vice Versa verhaal) er veel van.