Even inspratieloos maar niet werkeloos.

Heb me voorgenomen deze week mijn website opnieuw tot leven te wekken, mijn financieen (behalve natuurlijk Icesafe) op orde te brengen en weer de schilderkwast ter hand te nemen. Naast het voornemen mijn garderobe op te krikken, appeltaart te bakken en verslofte huishoudelijke klussen af te maken, zal er waarschijnlijk niet veel tijd over blijven. Moet ook het restaurant voor de Edubloggershap eens gaan bekijken en natuurlijk eerst alle wensen van de deelnemers geinventariseerd hebben. Nou hoop ik dat er een Mexicaans lopend buffet, waarin ook pannenkoeken opgenomen met een bruine kroeg effect en ronde tafels bestaat. Ook wat afspraken staan waar ik niet onderuit wil en vast ergens in de week nog een handvol visite. Een boreout zal ik dus deze week niet oplopen. Eens kijken of er nog inspiratie voor bloggen overblijft.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. maakte me al zorgen dat het zo stil was
    moet ik nog wat zoeken naar leuke restaurants, met ronde tafels etc
    en lekker bier en wijn?

  2. Geen idee of het is aangekomen, maar Mammoi op de Mariaplaats (de oude sociƫteit) is misschien een leuk idee.

Reacties zijn gesloten.