Erepublik zoekt meer eNederlanders.


Vanaf bijna het begin ben ik bewoner van Erepublik, de online wereld. Heb daar al eens iets over geschreven. Verschillende keren ben ik van plan geweest om te stoppen maar het is eigenlijk een kleine moeite om dagelijks even te gaan werken en trainen in Eepublik. Ook eten kopen en cadeautjes weggeven is niet echt belastend.

De wereld (beta versie nog steeds) groeit hard maar onze minister van Media en Recruiting zoekt nog steeds nieuwe bewoners, zeker gezien het feit dat de oorlogsmodule deze maand geactiveerd gaat worden. Samen met Annet zal ik waarschijnlijk uitgezonden worden naar de verre Evijanden. (ben heel benieuwd hoe dat zal gaan trouwens, misschien kan ik nu wel beter gaan verhuizen want ik heb 2 tickets en daar gaan spioneren).
Annet Smith heeft trouwens een paar mooie verwijzingen op haar weblog gezet.

Ik heb weer 5 uitnodigingen voor nieuwe bewoners, heb je interesse mail me dan even of reageer hier