Erepublik, verveel me daar dood.

erepublik.gif
Nog steeds ben ik inwoner van Erepublik en verveel me eigenlijk dood. Mijn tevredenheidspeil zakt met de dag en als ik het even opkrik door een cadeautje te krijgen lever ik de winst weer in door te gaan werken (alles is FOK) en te gaan trainen als soldaat (waar ik me nog steeds van afvraag waarom ik dat doe). Een berichtje van mijn zoon om op hem te stemmen en dat doe je dan ook maar weer.
Erepubik is nog saaier dan het echte leven, daar valt er nog wat te lachen of te huilen. Ben benieuwd hoe lang het blijft bestaan.

Eén reactie

 1. Het is al weer een tijd geleden, maar de war-module is inderdaad geactiveerd.
  Hier en daar nog bugs, maar gaat de goede kant op.

  Op eRepublik is het niet meer zo rustig, WW1 is uitgebroken. Er staan 2 grote allianties tegen over elkaar, ATLANTIC en PEACE. eNederland behoort tot de PEACE alliantie, welke ook de eerste slag in deze oorlog heeft gewonnen.

  Al met al wordt het met de dag intressanter.

  Mvg
  Chielio
  President van eNederland

Reacties zijn gesloten.