Er was er een jarig en hoe een Web 2.0-er te verrassen.

Afgelopen dinsdag kreeg ik de zoveelste melding vanuit een web 2.0 netwerk dat Willem Karssenberg jarig was. Kaartjes vanuit Plaxo zijn saai en als je een leukere wilt kost het geld. Ook Hyves mailde me met afteldata. Ik ga straks dus eerst overal mijn verjaardagsdatum uitzetten. Gek word je ervan, Ger alvast gefeliciteerd, John alsnog en Jeroen, jou had ik al gehad. Willem Valkenburg, nooit geweten dat je al zo oud was.
Om nu eens te testen hoe lang de tentakels van Willem zijn wilde ik via de mail verschillende netwerken bereiken op een zegt het voort. Ook eens zien of wij als netwerkers in staat zijn onze maillijsten goed te filteren en onze Blogbekkies te houden. Volgens mij is het gelukt, pas op zaterdag meldingen in 4 weblogs.
Willem wist niets van zijn speciale Gmail account en was dus verrast.
Heb net even gekeken (foei Willem, wachtwoord niet veranderd)….41 kaartjes, plaatjes en praatjes. Met daarbij de kanttekening dat de actie wat laat gestart is (dinsdag en woensdag avond) ben ik van mening dat de missie bijna geslaagd was.
Een extra opsteker voor Willem en dus een correctie: hij is niet de oudste edublogger die ik ken.
Heb een oudere gevonden, niet veel maar toch. (geen meldingen te verwachten vanuit Plaxo of Hyves, doet ie niet aan).
Nu gauw aan de slag om overal over mijn geboortedatum en jaar te liegen, scheelt jullie weer een berg Spam.
Dank aan Moniek Verhaaren, de partner in crime (en de tip voor Voki).