ePortfolio..corrigeren is ook een kunst.

Enige tijd geleden schreef ik over een nieuwsbericht op de website van Kennisnet, met daarbij het verzoek eens goed te kijken, voor er persberichten gepubliceerd werden. Nou heb ik daar toch verschillende mensen, ook in het echt, over gesproken en er heeft best wel wat mail wisseling plaatsgevonden.
Helaas, het nieuwsbericht staat er (ondanks de vernieuwing van de website) nog steeds en nog steeds vind ik dat het eraf moet. Niet vanuit commercieel oogpunt maar vanwege het nietwaar gehalte van het bericht, foute onjuiste informatie die mensen op het verkeerder been zet.
Vervolgens heb ik ook mijn eigen ePortfolio, gestuurd en gevraagd dit te plaatsen op de download pagina van het virtuele plugfest omdat ik vind dat ALLE portfolio’s die voldoen aan de NTA2035 afspraak daar te downloaden moeten zijn en niet alleen de ePortfolio’s van aanbieders die er NIET waren.
Gelukkig werd mijn Eportfolio snel geplaatst maar de validatie vinkjes die er achter stonden waren me wat mager.
Na controle bleek dat ik zelf een niet al te slimme zet gedaan had en een ePortfolio ge-exporteerd had voor afronding van een EVC traject, in plaats van daarna.
Dus een nieuwe zip gestuurd met het verzoek deze te vervangen. Helaas, ook dit is nog niet gebeurd.
Omdat Kennisnet het blijkbaar niet belangrijk genoeg vindt om te corrigeren, laat ik hier de resultaten van de validatie hier even zien. Meer vinkjes graag!
Wil je mijn ePortfolio.zip zelf testen, geef dan een seintje (ivm persoonlijke gegevens ga ik deze hier niet publiceren)