Engelachtige verzweving?

Enkele weken geleden bezochten wij het Catharijneconvent om “Allemaal engelen” te bezoeken. Voor het bezoek heb ik me ingeschreven op de nieuwsbrief omdat je (Hollands als ik ben) dan een voucher toegestuurd kreeg voor een gratis cadeautje in de museumshop.
Vanaf dat moment krijg ik regelmatig de Nieuwsbrief van het Catharijneconvent. Gisteren ontdekte ik ook al dat de adressen van deĀ  mail aan iedereen die zich op de nieuwsbrief geabonneerd heeft in de cc te zien is. Nu ben ik geen voorstander van het gebruik van BCC in mail maar nu had het een must moeten zijn.a1
Zeker gezien het feit dat een geabonneerde het nodig vond aan iedereen te mailen dat zij dat ook gezien heeft en er een kerstkaart aan zou hangen (dat is me gelukkig bespaard gebleven). Zit nu te dubben of ik dat abonnement op zal zeggen, want zit ik te wachten op het delen van de foto die iedereen kon laten maken van zichzelf (en die je ook in de mail opgestuurd kreeg).
Omdat jullie het vrijwillig lezen en dit niet aan iedereen gestuurd is mijn Engelachtige foto (of ze even schijnheilig kijkt)
Ik ga ervan uit dat het een kleine uitglijder van de lieve dame van het museum was en dat veel mensen haar een aardige (of onaardige) mail gestuurd hebben om te melden dat het niet handig was de adressen van iedereen zichtbaar te maken.