en dan nog dit over de Onderwijsdagen…

Nadat ik netjes op de weblog van de onderwijsdagen verslag gedaan heb, ook hier even een reflectie. Vorig jaar schreef ik dat ik er klaar mee was, klaar met gastbloggen voor de onderwijsdagen.
Toen dit jaar duidelijker zichtbaar werd dat dit jaar MBO mocht aansluiten bij het programma voor HBO, dacht ik…..daar wil ik toch wel weer bij zijn.
Dat was voor mij de reden om toch mee te doen in de loterij van Willem Karssenberg. Hij had een aantal toegangskaarten te vergeven voor de 3 onderwijsdagen.

Ik denk dat het een goede keuze geweest is om MBO en HBO op dezelfde dag een programma aan te bieden. Dat was te zien in het aantal deelnemers op dinsdag. Het programma was gevarieerd en gelijk over MBO en HBO verdeeld. Ook de afwisseling in soorten lezingen vond ik aantrekkelijk. Door ook te kiezen voor een programma op de netwerkvloer was het ook daar gezellig en lekker netwerken.

Nog enkele kritische punten:

  1. Ik  ben (nog steeds) eigenaar van de onderwijsdagen.wordpress.com weblog en er is nog steeds geen eigen domein voor bloggen op de onderwijsdagen aangemaakt. Elk jaar speelt dit net na en net voor de onderwijsdagen. Bij deze claim ik – wanneer dat niet veranderd voor volgend jaar- NU al een entreekaart. Daar ga ik niet meer om loten en bedelen.

  2. Ga weg uit Rotterdam!!
    Het is met het OV en met de auto een slecht bereikbare locatie. Het ligt onvoldoende centraal in Nederland en files zijn onontkoombaar.
    Kies Nieuwegein of Utrecht……dat is ook handig voor het Edubloggersdiner 🙂


Lees hier de andere verslagen van de onderwijsdagen.