Eindelijk de stap gezet…..blog op eigen domein

Omdat ik steeds tegen de beperkingen van WordPress.com aanliep, had ik al verschillende keren geroepen dat ik op een eigen domein zou gaan starten. Deze week dus de stap gezet. Eigenlijk een fluitje van een cent….Bij WordPress oude blog geëxporteerd. Via Hosting2Go de applicatiekluis erbij genomen en WordPress geinstalleerd (ook gelijk de update naar 2.8.4) en importeren maar. Ik ben zelf nogal gecharmeerd van dit uiterlijk maar vind het aan de andere kant jammer dat ik maar 2 kolommen heb en geen eigen banners kan plaatsen, dus wie weet verandert er wel iets aan het uiterlijk.
Ook de RSS feed staat op een vreemde plaats (onderaan)….is trouwens: http://www.karinblogt.nl/?feed=rss2
Jammergenoeg is de Blogroll niet meegekomen, die ga ik dus nog met de hand inkloppen

Laat vooral feedback, tips en meer achter zodat dit weblog nog leuker en beter wordt….enne blijf me volgen 🙂
start

6 reacties

 1. Ik vrees dat je Artisteer moet kopen of voor een gratis thema moet kiezen, want nu staat er heeeeeeeel vaak Trial op je blogje 😉 Jammer, want, leuk thema.

 2. Trial trail trail kippig kippig kippig
  Verder qua kleur en ‘ruimtelijk wit’ wel goede layout. Niet te vol zetten met bijvoorbeeld een derde kolom zoals je (te) vaak ziet. Maar dat RSS linksonder is wat verdwaald en zielig verloren.
  Maar ik vermoed dat je nog volop sleutelt en ik open deuren intrap!

 3. oh ja, je eigen foto bij ‘Over mij’: even iets roods overheen photoshoppen 🙂 Dat blauw doet nu zeer aan mijn ogen.

 4. Wow! Moet eerst mijn ogen nog eens goed uitwrijven … Die schittering van nieuw hier: beautiful! Veel plezier en succes op je privédomein!

  En ja, ik blijf je volgen … Eens fan, altijd fan!!

 5. Je kan gemakkelijk op je eigen domein met wordpress templates installeren en die zo aanpassen zoals jij dat zou willen. Is erg gemakkelijk en dan ziet het er toch erg leuk uit! Succes met je blog op je eigen domein. Trouwens ik ben benieuwd hoe je blog er voorstaat nadat je deze een lange tijd geleden gemaakt heb.

 6. @Mark, als je op home geklikt zou hebben zou je gezien hebben dat de blog nog steeds actief is 🙂 Ik ben blij met dit design maar probeer wel steeds nieuwe plugins uit. Mij gaat het om de inhoud en de tekst, niet om de toeters en bellen (soms een beetje). Ja het was en is een makkie om van templates te wisselen meer moeite heb ik om de mooie te vinden. Dank voor je interesse..op naar mijn 1000e blogpost

Reacties zijn gesloten.