Een (digitaal) leven lang onder de 40


Ooit heb ik mijn (bovenstaande) hoofd ergens opgezetĀ  en ergens een vinkje aangevinkt. Nu ziet de hele wereld tot mijn 80ste dit hoofd, want ik weet niet meer waar die foto staat, het vinkje is aangevinkt. Het is leuk (en prettig) als je ergens op een weblog een reactie achterlaat dat dan je foto er bij staat, maar ook ik blijf niet eeuwig zo mooi en blond als ik morgen ben šŸ™‚ . Heb ik trouwens even geluk dit ik niet de (onderstaande) in een dolle bui gemaakte avater overal tegenkom als ik ergens reageer. Waar heb ik dat vinkje gezet en waar is die foto? HELLUP dus.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Heb je die niet gewoon in je profiel bij WordPress staan en daar iets aangevinkt? Want als jij op mijn blog (bij blogger) reageert komt die straktrekfoto niet bij jouw bericht.
    En wat een geluk dat je indertijd niet gekozen hebt voor die sjagarijnigetruttenfoto! Ik weet ook niet of jouw blog dan zo populair geworden zou zijn…

Reacties zijn gesloten.