Eduspirit en EduspirIT, what's in a name

Vorige week schreef ik een stukje over EduspirIT een nieuwe beweging die gericht is op de toekomst van het onderwijs en een daarbij horende conferentie. Daarbij heb ik een plaatje dat ik bij Google heb gevonden geplakt, echter van een andere Eduspirit. Eduspirit is een bedrijf van Liesbeth en David Kranenburg dat schoolleiders trainingen geeft te scholen als manangementconsultant, mediator, adviseur of trainer. Dat bedrijf bestaat sinds 2007. David liet een bericht achter en bij deze dus even een correctie. Trouwens wel slordig van een organisatie als Kennisnet of de andere partners, Microsoft (kom niet aan hun namen), Winkelman & van Hessen en Ordina, toch niet de eerste de beste clubs, dat ze niet even Gegoogeld hebben op Eduspirit.
Beetje flauw als ze dat wel gedaan hebben en twee letters veranderd hebben in hoofdletters. Eduspirit van Liesbeth en David was er eerder.
Toen ik me inschreef bij de kamer van koophandel met mijn ZZP bedrijfje werd er een stevige check gedaan en was de merknaam Karin Winters al vergeven, bij mij moest er iets achter
Even de URL’s uitgetikt: David en Louise Kranenburg: www.eduspirit.nl
Kennisnet en partners: http://eduspirit2008.nl/
David en Louise Kranenburg hebben dus maar 1 jaar last van de naamsverwarring 🙂

Blogged with the Flock Browser