Eduexchange 2008, MET INTERNET

tagcloud.png

Helaas kwam het er gisteren niet meer van om even een verslagje van Eduexchange te schrijven. Geslaagde dag! Nadat ik nogal gemopperd had over I&I in een zwart GSM en internetloos gat, had Kennisnet (lees HP Kohler) erg zijn best gedaan om draadloos internet te regelen in Nieuwegein. Dat schijnt toch niet echt heel makkelijk en goedkoop te zijn, maar toch. Jammer wel (sorry kan het niet laten) bij de ingang stond de inlog: Conf/nbc wachtwoord nbc daarachter de tekst (hoofdletters). Zelfs mooie kaartjes: inlog CONF/NBC wachtwoord NBC. Ach ik ben een zeur maar het was conf/nbc ww nbc, duurde even eer we er acher waren, maar HET WERKTE. Dank.
Lekker genetwerkt, weer mensen gezien die ik alleen virtueel kende en nu dus in het echt. Extra verontschulidiging aan Willem van Dinther, sorry helemaal vergeten naar jouw presentatie te komen, heb wel gehoord dat mensen er enthousiast over waren, wordt een expeditie naar Eindhoven ondernomen om nog eens te kijken, let dus op je mailbox 🙂
Conclusie: ik kan de creative commons licentie op mijn Blog laten staan, maar alles wat ik geproduceerd heb in ROC tijd en vrolijk gedeeld heb met de wereld onder een CC-licentie is waardeloos, mijn ROC moet de Creative Commons licentie aanvragen/afgeven en ik mag die niet persoonlijk gebruiken op materialen van school.
Conclusie 2: uitgevers moeten de monden van personeel voeden en zijn dus nog niet zo ver dat zij de CC tekentjes op materialen plaatsen.

Blogged with the Flock Browser