Educause 2008 in Orlando

Van 28 t/m 31 oktober vindt in Orlando (USA) Educause plaats. Het Consortium voor Innovatie is daar samen met een 50 tal collegae aanwezig om de trends en ontwikkelingen voor ons achterblijvers te spotten. Nu vraag ik me af of op het gebied van onderwijsinnovatie er veel te halen valt maar waarschijnlijk wel wat meer Onderwijs en ICT nieuws. Daarbij komt, het is daar zo’n 27 graden, ze zitten in een resort met veel zwembaden (zelfs met watervallen en glijbanen) en netwerken is natuurlijk ook een van de belangrijkste zaken die je tijdens deze trip moet oppakken. Afijn, ze houden ons natuurlijk op de hoogte via het eigen CVI weblog (er zijn zelfs Asus Eee PC’s mee, nu maar hopen dat er mensen zijn die er mee uit de voeten kunnen). Ook heeft Willem de huisblogger een prachtige nieuwe manier gevonden om mensen die willlen bloggen maar geen account hebben hun bijdrage te laten leveren. Je kunt namelijk op Blogger.com tegenwoordig direct publiceren via een e-mail adres (met een geheimwoordje erin…mmmm wat zou die van de CVI blog zijn?). Dat idee al getest, werkt perfect (dank voor de tip Willem).
Ook op de weblogs van Jef vd Hurk, Pierre Gorissen en Trendmatcher de edublog van surfgroepen en Willem van Dinther kunnen we alles volgen.
Lezers in Orlando: vergeet de koelkastmagneet niet!

educause

Eén reactie

  1. Waar de CVI-ers al een dag aan het zwembad gelegen hebben gisteren kwamen wij met de Edutrip groep gisterenavond pas aan. Ook van ons uit nog geen berichten over de conferentie tot morgenavond onze tijd aangezien morgenvroeg en morgenmiddag pas de eerste preconferences zijn.

    We houden jullie op de hoogte! 🙂

Reacties zijn gesloten.