#Edubloggersdiner, inschrijving geopend

Liesbeth Mantel en ondergetekende hadden het vorig jaar al aangegeven, wij pakken de organisatie weer op. Juist om het excuus te hebben eens lekker in Utrecht te borrelen of lunchen is het organiseren al leuk. Hoewel we dit keer nog niet getest hebben en er al een aantal niet vriendelijke mails van gelegenheden over en weer gegaan zijn..is er een locatie gevonden.
Het 8e Edubloggersdiner zal, als altijd voorafgaand aan de onderwijsdagen, plaatsvinden op maandag 7 november 2011 bij Aperitivo in Utrecht.
De bindende factor is eenΒ  gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen. (mooi gezegd he?)
Afijn, schrijf je in en lees verder op de wiki, die als altijd weer klaargezet is door Jeroen van Beijnen.
Je kunt je natuurlijk ook even aanmelden via Twitter en het account @edubloggerdiner gaan volgen.
Bij het weggetje….wie weet vinden we het dit keer wel een leuk idee om de drankjes te laten sponsoren…

3 reacties

  1. Uhm…maandag 8 november? Da’s dinsdag. Of is het maandag 7 november? πŸ˜‰

  2. dank…aangepast…maandag 7 ovember, gelukkig is de wiki leidend en het is ALTIJD op maandag voorafgaand aan de onderwijsdagen πŸ™‚

  3. Heb me aangemeld, maar is wel onder voorbehoud, want als ik niet op de Onderwijsdagen mag presenteren denk ik dat ik die, en dan ook het diner, oversla, helaas. Maar er is aardig gestemd geloof ik, dus komt vast wel goed. πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.