Edubloggers , van goed naar Excellent onderwijs

Ik heb het regeerakkoord net gedownload en ben gelijk naar de onderwijsparagraaf gegaan. Wat ik ervan vind weet ik nog niet. Misschien zijn de keuzes wat voorzichtig?
Gisteren riep ik, zou het niet mooi zijn om de nieuwe minister en staatsecretaris van onderwijs eens via zoveel mogelijk Edubloggers aan te spreken?
Daar waren wel een aantal positieve reacties op en ik zou het mooi vinden om dat eens te proberen.
Omdat we allemaal eigen ideeën hebben en verschillende lagen van onderwijs beschrijven en zowel IN als VOOR onderwijs werkzaam zijn zou het de nieuwe minister en staatssecretaris misschien wel helpen.
Geen restricties alles verzameld op zoekwoord bij edubloggers.nl?
Daar ben ik net alle edubloggers rssfeeds aan het verzamelen om op zoekwoord alle blogs bij elkaar te krijgen die in de titel van de blog (of ergens in de blog) de tekst hebben staan:
Van goed naar excellent onderwijs
Wat vind jij? Doe je mee?

3 reacties

  1. Ik herhaal wat ik zei gisteravond, ik doe mee. Aanspreken werkt trouwens wel beter als de benoemingen definitief zijn voor minister en staatssecretaris overigens 🙂 (of heb ik ze gemist in mijn haast vandaag?)

  2. LOL, ik hoef dus niet meteen nu of morgen aan de bak met de blogpost? Ik had het betreffende stukje van 2 pagina’s net gelezen en het is redelijk tam. Maar goed, daarmee heb ik meteen de insteek van mijn blogpost

Reacties zijn gesloten.