Edubloggers etentje, reminder en meer

Ga de reservering van het restaurant dat voldoet aan de meeste eisen eind deze week bevestigen en denk dat 35 mensen een goed aantal is, veel zeg.
Voor diegenen die het even vergeten zijn, je kunt nog inschrijven voor de edubloggershap op de wiki die Jeroen van Beijnen onderhoudt.
Willem Karssenberg zit met zijn hebben en houwen in Amerika dus de discussie over sponsoring en gekke dingen duurt nog voort in de mail, wij verrassen gewoon de aanwezigen straks. Ga maar sparen trouwens, want als je zoveel eisen stelt en ook nog wilt netwerken kost dat wel wat natuurlijk. 🙂
We gaan ervan uit dat starten met een netwerkborrel geen enkel bezwaar oplevert, dan gunnen we de mensen van veraf en harde werkers de tijd om rustig binnen te komen en zullen zij niet de hond in de pot vinden.
Hoop eind van de week op alle kanalen die open staan de locatie en tijden te kunnen melden.
Dames……..in het kader van mijn weekje: je hoeft geen snor te hebben om een technisch beroep te kiezen, je hoeft ook geen snor te hebben om mee te eten bij de edubloggershap, de heren weigeren ook de mode te volgen en in netkousen te komen.

Blogged with the Flock Browser