Edublogger en Edutweep verkiezingen bij Windesheim

ruit

Ja hoor, had ik eindelijk kans op eeuwige roem en vele grote prijzen, gooi ik mijn eigen glazen in.
Op 12 juni organiseert Windesheim een Conferentie genaamd:  Onderwijs en ICT Atelier.
Vorige week belde Erik Bolhuis mij of ik in de vakjury wilde plaatsnemen voor de verkiezing van edublogger en edutweep van het jaar. Nou bedenk ik dat niet zelf en vind het eigenlijk een eer om in een vakjury te zitten, want wie kan er nou beter oordelen dan een ubertweep en iederadagblogger als ik.
Na het ja zeggen bedacht ik, shit….ik had hier een kans gemaakt wat te winnen

Maar goed, willen jullie even een aantal edutweeps en edubloggers nomineren, dan kan ik (omkoopbaar als ik ben) even een verlanglijstje opstellen waar ik ga winkelen.
Natuurlijk is mijn prijs dat ik vast ook een workshop mag verzorgen op die conferentie, want dat is natuurlijk nog veel leuker.