E-learning site vernieuwd en meer..

eNadat ik gisteravond na een stevige ballotage lid mocht worden van de nieuwe LinkedIn groep e-learning ook maar even een blogpost over de vernieuwde E-learning site en de vragen die Marcel de Leeuwe naar aanleding daarvan stelt.
In de LinkedIn groep is inmiddels een goede discussie gestart over de vraag of de economische crisis een uitdaging of een remmer is voor de inzet van e-leren in organisaties.
Marcel roept ons op zijn weblog Leerbeleving op om te reageren op vragen, wat kan er beter en meer op de e-learning site, reageer daar dus even en breng hen op nieuwe ideeen.
Mijn eerste tip blijft natuurlijk: waarom e-learning en niet e-leren 🙂

2 reacties

  1. Ha Karin,

    Ja, we hebben er zelfs even een speciale vergadering voor georganiseerd. Maar uiteindelijk zijn we natuurlijk dolblij jou als lid te mogen verwelkomen!

    Maar even alle gekheid op een stokje: dank je voor je bericht en dank je voor je suggesties die je hebt geplaatst bij mijn blogpost.

    E-leren kan wat mij betreft ook, of nog beter leren. Maar gelukkig ben ik slechts redacteur van e-learning.nl en geen eigenaar dus over dat soort dingen hoef ik me minder druk te maken. 😉

    Hartelijke groeten, Marcel

Reacties zijn gesloten.