Duurde even, maar dan toch…reageren helpt.

Op 30 augustus meldde ik de sgreivvaut in een zoekmachine hier. Ook meldde ik dat er geen reactie kwam na een bericht naar een @info mailadres.
Vorige week woensdag heb ik het daarom anders aangepakt. Ik heb via de site nogmaals verwezen naar mijn blogpost en via  gmail  een mail gestuurd naar iemand die ik er ken. De bal ging rollen…wel over wat lagen, van info desk naar marketing en communicatie. Ook mijn melding dat zoekterm blauwe smurf een flauwe was is gehoord en zie daar, aangepast.
Je moet er soms wel wat voor doen, maar dan heb je ook wat :-)…ga er binnenkort een paar uurtjes naartoe om te laten zien wat er allemaal kan met social media. Wie weet komt er dan ook een echte RSS feed op hun site.

2 reacties

  1. @willem, zou wel dolkomisch zijn 🙂 maar breedte plaatje niet goed…nu wel.

Reacties zijn gesloten.