Dropbox online delen en opslaan vanaf je eigen PC

Ooit weer eens aangegeven dat ik wel wilde zien wat iets zou worden en zo deze week de invite van Dropbox in de mail.
Ook in Twitter al lovende berichten gezien en daar zitten kenners, dus gedownload en geinstalleerd op de Mac.
Dropbox is een online verzamelbak van jouw spullen gratis 2 GB (hoopte op de 50 GB die verloot werd) die je vanaf je eigen PC kunt uploaden, delen en synchroniseren. Voor mij wel handig voor bijvoorbeeld grote presentaties en filmpjes. Daarnaast gewoon handig omdat het op je PC staat en je als je je eigen PC niet bij je hebt er bij kunt. Natuurlijk kan e.e.a ook met Google docs, Windows life, tegen betaling IDisk van Apple en wat mijzelf betreft Blackboard CMS. Toch ziet Dropbox er ook lekker gelikt uit. Moet nu wel oppassen dat ik niet op 10 plaatsen dingen ga neerzetten en ze nooit meer terugvind. Open doosje in elk geval tijdelijk in mijn taakbalk.  Voor de liefhebbers, testers en andere geinteresseerden, heb 10 invites te vergeven. (voor Mac, Windows en zelfs binnenkort Linux). De Nederlandstalige komt er ook aan zag ik.
Dropbox - Secure backup, sync and sharing made easy.

Blogged with the Flock Browser

5 reacties

 1. Hoi Karin,

  Inmiddels heb ik de software op zowel mijn Windows als mac-machine werkend en ik ben heel enthousiast. De testjes lieten zien dat het eenvoudig en snel werkt.

  Dank je voor de invite!

  Hartelijke groeten, Marcel

 2. Hoi Karin,

  Wil wel even testen of het lijkt op Senduit, Zshare etc.

  GroeTYS

Reacties zijn gesloten.