Die journalisten en woordvoerders toch.

Ik had mezelf beloofd nu het ROC met rust te laten, dat doe ik ook….maar  het AD en de dienst communicatie zitten er weer even een kilometertje of 10 naast. Dat moet even gecorrigeerd worden!
In het AD van gisteren (artikel verdwenen?) begon de geruchtenstroom over de reorganisatie die al enige tijd intern bekend was. Echter doordat er bijvoorbeeld niet gedacht is aan een gedegen persbericht vanuit het ROC zelf, werkten er 22.000 mensen  en was de rest van het artikel van het niveau “hear say”. Gelukkig was vandaag de krant zo lief om iemand van de dienst communicatie aan het woord te laten en wat zaken recht te trekken (maar 250 mensen die hoeven te gaan, hopenlijk zonder gedwongen ontslagen) De oorzaak van de problemen komt door hoge kosten voor inhuur derden vanwege de dure onderwijsverieuwingen en het wegvallen van de Innovatiegelden, maar gelukkig Computer Gestuurd Onderwijs gaat gewoon door. (daar waar kenners bij CGO direct denken aan COMPETENTIEGERCIHT ONDERWIJS).
Beste journalisten en beste woordvoerders, achtergrondinformatie en bronnenonderzoek had hier niet misstaan, gelukkig is het al dinsdag geweest en kan Aleid er niet over vallen.
Nou snap ik waarom de leerlingen dit filmpje op internet gezet hebben. (niet embedded want is eigenlijk iets dat de dienst communicatie al had moet ontdekken en laten verwijderen).

Blogged with the Flock Browser