Diamonds are a girls best friend?

Na de boze gehaktdagpost ben ik het Vodafone verplicht een vervolg post te schrijven en direct maar een nieuwe rubriek te maken. (Touchvoeling)
Vanmiddag is ie gebracht, mijn HTC Touch Diamond. Jammer wel dat nog steeds mijn oude naam met 4 letters teveel nog op de verpakking staat, zouden ze me toch in de maling nemen en moet ik toch mijn akte van scheiding nog sturen om die 4 letters weg te krijgen?

Maar het speeltje is in huis en ik kan gebeld worden……de rest is nog Russisch, want ik heb de feeling met de Touch nog niet helemaal. Wel al een spelletje gespeeld, de knikker in de gaatjes. Je voelt dus echt die rotknikker steeds in het verkeerde gat vallen.
Gelukkig is het weekend en wordt het slecht weer.
Dank Vodafone voor de snelheid….nu alleen de 4 letters van mijn oude naam er nog af.
htc-touch-diamond-lg

0 reacties

  1. Mooi dat je hem nu hebt. Is je nummer ook veranderd? Of kon je dat overnemen? En ik word zo langzaamaan wel benieuwd naar die vier letters….

Reacties zijn gesloten.