Deltion college trendsetter met Lync 2010

 

Gisteren kreeg ik een vraag van een college in het hoge Noorden of ik wat namen voor een persbericht kon doorgeven. Vanzelfsprekend vind ik mezelf ook pers en heb dus keurig het persbericht bewaard.
Ik copy paste...hier kun je het hele artikel lezen

De vraag
De ICT paste niet meer bij de dynamiek van de school. De school wilde de bereikbaarheid en interactie tussen docenten onderling en met studenten verbeteren en vroeg KPN Consulting te helpen bij de aanschaf én implementatie van een nieuw communicatieplatform.

De aanpak
KPN Consulting adviseerde Deltion over te stappen op Microsoft Lync 2010 en begeleidde het project vanaf het eerste ontwerp tot de plaatsing van de hardware. Ook Deltion’s wens om bestaande Voice-oplossingen in het nieuwe platform te integreren, werd ingewilligd.

Het resultaat
Deltion is tevreden over het nieuwe communicatieplatform en de integratie daarvan met de bestaande telefonie. Lync 2010 geeft Deltion veel nieuwe communicatiemogelijkheden om efficiënter en plezieriger te werken.

Mooi toch?

 

2 reacties

  1. Goedendag,

    Is er ook al een keuze gemaakt mbt de headsets?

    Mvg,

    Jasper

  2. @jasper, wat jammer dat je een blogpost gebruikt om reclame voor een bedrijf te maken. Ik zou zeggen…vraag het bij Deltion college en doe ze een mooi aanbod.

Reacties zijn gesloten.