Definitief op vakantie in Erepublik

Zojuist besloten om definitief op vakantie te gaan en te blijven in Erepublik. De laatste maanden af en aan even op de knop werken en oefenen als soldaatje gedrukt, soms wat te eten gekocht en vriendjes gemaakt. Ik zag dat ik nog 3 dagen vakantie te goed had, maar denk dat ik er vanaf nu gewoon wegblijf.
In het begin is het leuk om een huis, reisticket te kopen en moeite te doen om je well being op 100 te houden (kan haast niet want vechten en werken kost energie). De oorlogen woeden inmiddels maar pacts om niet te vechten worden ook gesloten, dus een echte vechtpartij heb ik er niet eens meegemaakt. Dit is niet echt een blijvertje denk ik, maar ja je kan niet weten en dan is mijn account vast wel weer te reactiveren. Dag Erepublik, het was even leuk maar niet leuk genoeg.
EREPUBLIK - The new world

Blogged with the Flock Browser