De Wet van de stimulerende Wanorde

9789045800318-1251.jpg
David Freeman en Erik Arbrahamson hebben er een fan bij.

Blijkbaar weten wetenschappers al sinds Einstein dat een beetje wanorde systemen effectiever kan maken, ik zelf weet dat pas een jaar of 40.
Ik hoef me nu niet langer schuldig te voelen over de rommel die ik zelf niet kan tegengaan. In dit boek staan anekdotes en case studies over de zinvolle rol van wanorde.
Alleen nette mensen ruimen op, het overgrote deel van de mensheid weet prima te weg te vinden in zijn eigen chaos en het zou bovendien een bron van creativiteit zijn.
Kijk dat boek ga ik dus nu bestellen en elke keer als ik opmerkingen krijg over mijn bureaus, kasten en tafels kan ik terugverwijzen naar dit het boek en mijn eigen creatieve geest. Als nu mijn heilige Anthonius(sen) (de beschermheilige van verloren spullen) maar niet weg hoeven.
ISBN-13 9789045800318