#crosspost: De Poken maar weer oppoken?

De Poken, kennen jullie die nog?
De eerste Poken bijeenkomst staat mij nog redelijk bij. Als groene Twitteraar was dit volgens mij mijn eerste Tweetup, al heette dat volgens mij niet zo. Jilles Groenendijk had een paar doosjes besteld en wie besteld had kon contant komen afrekenen en gelijk Poken. Zelfs de pers was er bij….als ik me niet vergis was Willem Karssenberg in beeld bij het nieuws. Zelf was ik indertijd (2009) erg gecharmeerd van de kapjes op de Pokens, ik heb er nog 5 hangen, maar de batterijen zijn leeg. Ook bij de wat grotere evenementen werd de Poken gebruikt..dat kan ik nog in mijn profiel zien.
Afgelopen week kreeg ik een nieuwe volger Peter Bestebreurtje die weer volop de Poken v2 promoot. Ze bestaan nog, sterker nog ze hebben zelfs prijzen gewonnen.
Inmiddels zijn de ontwikkelingen rondom de site Poken.com wel aardig, je krijgt een QR code bij je profiel en er is een mooie TL te zien van de mensen waar jij mee verbonden bent.
Ook kun je vanaf je Poken profiel een tweet sturen en je locatie aangeven als je tenminste een poken app hebt. Ik bleef erg lang in Afghanistan zitten trouwens.
Jammer genoeg is er nog geen app. voor de Android…wel voor Windows telefoons en iPhones.

Ik ben erg benieuwd naar de app voor de android, want op de iPad heeft het niet veel zin. Zouden ze meer massa maken als je online verbindt en bij een face to face bijeenkomst wel even lekker fysiek poked.
De versie 2 komt vast naar mij toe, want je kunt met bijbetaling inruilen, dit is betaling genoeg lijkt me.
Tot die tijd….scan mijn QR code maar

2 reacties

  1. Mijn Poken hangt nog steeds (iets versleten) aan mijn autosleutel. Regelmatig krijg ik vragen over wat het is. Meestal vertel ik wat het was, want ook bij mij is de batterij op. Ik ben benieuwd naar v2.

Reacties zijn gesloten.