De Onderwijsdagen, dinsdag ben ik er ook

Stom, had een persaccreditatie moeten regelen, ik kreeg het persbericht met een e-mailadres om dat te fiksen, maar ja te laat.
Afijn na lang aarzelen toch dinsdag naar de Onderwijsdagen, waar ruim 1000 deelnemers op de lijst staan.
Mijn programma mooi online geregeld, naast de keynotes, de lunch en de borrel ga ik naar:

Daar waar mijn vrienden van CVI bloggers koesteren, vrienden verwennen mis ik hier de binding in een centrale omgeving (communitydingesachtigs). OK er is een hashtg #owd10 maar er wordt verwezen naar een twitter account (volgt 272 mensen en heeft 321 volgers) en de Linkedin Groep (252 leden)…kennisdeling staat dus niet al te hoog op de agenda.
Voor de 450 euro om er 1 dag te zijn is de drempel voor veel onderwijsmensen en met name ZZP’ers heel hoog, dus juist een online plaats waar alles terug te vinden is (en niet alleen de kekke streaming paar preso’s) zou wel heel wenselijk zijn.
Ach ik zie er weer veel bekenden en leer vast veel nieuwe mensen kennen, dat is het geld wel waard!
Trouwens misschien kun je hier veel kennis opdoen, een apart weblog voor de onderwijsdagen van Paul de Maat of kijk af en toe op het backchannel van Willem Karssenberg

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.