De girogoeroe en social media

Mijn tante waaide met alle winden mee. Als ze moest lijnen waren er girogoeroes die haar koffie klisma’s aanraadden of opsloten in een zweethut en haar dagen wortels lieten knagen. Als ze hoofdpijn had, belde de girogoeroe hoofdpijn en die dacht haar hoofpijn weg vanuit Verweggistan. Na het lezen van een girogoeroe magazine vrat ze wekenlang sesamzaadjes, want de vrijkomende stoffen maakten haar blij. Ze zag ineens aura’s, ging ze bij een girogoeroe workshop dan ook schilderen. Mijn wijlen schoonvader wiggelde met een roede naar water en zilverschatten, at knoflookoliepillen voor zijn botten, Er zijn mensen die nog steeds vrijwillig levertraan slikken…allemaal omdat de girogoeroes het aanraden.
Heb jij je nu al afgevraagd wat een girogoeroe is? Makkie he…dat is een zichzelf benoemd geldkloppertje. Ach de giro is verleden tijd maar de girogoeroes bestaan nog steeds.
Waar dan? Op internet….als je in LinkedIn, Twitter, Facebook kijkt stikt het er namelijk van de Social Media girogoeroes. Workshopje web 2.0, symposium social media, training Twitter in een uurtje, LinkedIn voor beginners en gevorderden. Webcommunicationspecialist, communitybuilder, socialmediaspecialist, internetjournalist, gebakkenluchtverkoper. De 1000e volger krijgt mijn boek web 7.0, de 1500e volger een gratis girogoeroe workshop laat je naaien voor gevorderen.
Spreker, workshopleider, presentator……en hoe komen ze in jouw vizier…juist….heel hard overal roepen dat ze girogoeroe zijn
Mooi dat SM ook de afkorting van Social Media is…mensen vinden het gewoon lekker.
Oftewel…..controleer je girogoeroe workshop leider even voor je er geld aan uitgeeft…en gebruik het ouderwetse ken jij nog iemand waar je iets van geleerd hebt, principe.
Of Google even op Social Media Workshop….maar 14.8000.00 resultaten…vast wel iets te vinden 🙂
lekker he?
NANOOT: niet alleen girogoeroes in social media ook in onderwijs…lees maar