De evolutie van web 2.0 naar 3.0

Eigenlijk vroeg ik me na het kijken van onderstaand filmpje af of het niet al achterhaald is, wie besluit eigenlijk wanneer web 2.0 overgegaan is naar web 3.0?
Voor de diegenen onder ons, die morgen een cursus powerpoint gaan volgen, een doosje met diskettes bij zich dragen en thuis af en toe nog een echt modem geluid horen, is dit een echte shock. Voor de Twitteraars, LinkedInners, Hyvers, Facebookers, Bloggers en andere surfers, t’is toch al zo ver? Alhoewel, mijn koelkast zegt nog niet dat er boodschappen gedaan moeten worden, maar dat is alleen omdat die koelkasten nog wat prijzig zijn en ik in de winkel aan dingen wil zitten.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nHyGqIc8b5U&hl=nl&fs=1]

Blogged with the Flock Browser

4 reacties

  1. Leuk filmpje. De stem geeft het filmpje een hoog teleac gehalte en jammer dat het van een bedrijf blijkt te zijn en dus uiteindelijk gewoon reclame is. Maar goed.. ik ben het eens met de inhoud, ik verwacht ook dat ik binnen afzienbare tijd met mijn mobieltje kan zien of m’n wasmachine klaar is. (kan nu ook als ik m’n webcam in de badkamer zet maar da’s toch anders)

  2. Tja, ook al ben slechts een af-en-toe-bloggertje, die 3.0 komt als kernwoord steeds vaker op mijn netvlies de laatste maanden. En dan (ver)wordt 3.0 tot een meme niet?

    Wat leuk dat ik het ook bij jou vindt, vanuit professioneel oogpunt bedoel ik. Nu de trends/voorspellingen 2009 al uit het zicht verdwenen zijn, duiken de IN-lijstjes op. 2.0 is OUT, dan komt 3.0 IN, logisch niet? What’s next, Karin? Jij als professional kunt het ‘voorspellen’. Of wat zegt jouw intu├»tie?

Reacties zijn gesloten.