De Applebeet en haar update.


Tsja, daar zit ik dan met 3 Browsers, Flock, Safari en ook Firefox. De laatste moest erbij omdat ik gisteren een Webinar web 2.0 wilde volgen en bij de test bleek dat ik de flash film niet kon zien, Real Player versie 1000000 er ook bij gekregen, wat moet ik er mee. (Webinar gemist want liep bij Ikea)
De rot sleutelhanger blijft zeker bij Safari steeds opploepen terwijl ik toch (klein foutje) mijn systeemwachtwoord gereset heb. (Dat ging wel makkelijk maar oh wee als ik die CD kwijt raak).
Bestandsbeheer nog steeds niet door, hoe krijg ik nou in die documenten map het zo ingesteld dat plaatjes bij plaatjes komen als ik ze download?
Macmiep helemaal doorlopen dus zou nu wat meer moeten weten…..
Waarom zitten de USB poorten links? Draadloze Mighty Mouse was op, zit dus nu met een verlengsnoer te muizen…..niet fraai.
Nog steeds wachten op een goede tekstverwerker (ja ja, weet het bij Slim 17.00 euro)
Maar ja, ik kan in de tuin liggen met een bloedsnelle draadloze verbinding (als het weer eens wil meewerken) met mijn nog steeds naar appeltjes ruikende BankBook en hulp altijd beschikbaar via Twitter vriendjes. Muziek te over met Limewire en Ipod
Nog 2 weken en dan gaan we op reis naar Manchester, moet mijn machine dan wel door hebben.

Blogged with the Flock Browser