Dat kende ik echt helemaal NIET, Geocaching

Nu wint de dochter het een keer. Ze vertelde mij dat ze deze week was wezen schatzoeken. Tss een kinderfeestje gehad ofzo?
Waarschijnlijk kijk ik bij andere weblogs (alhoewel er op de site van Kaj, online kaarten daar vast wel iets over gemeld is).
Voor de mededombo’s Geocaching is schatzoeken met de GPS. Korte uitleg   Iemand verstopt op een bijzondere plaats, meestal in de natuur, een waterdichte doos met daarin een logboek, en verder evt. een aantal leuke voorwerpen (om te ruilen) en soms ook een wegwerpcamera.
Ik heb even gekeken en puzzels, opdrachten of gewoon coordinaten. Een wereldwijde club en ik heb er echt nooit iets over gelezen of gezien.
Ga ik nu een GPS kopen om het eens te proberen? Ik hou jullie op de hoogte.

Blogged with the Flock Browser