Dat kende ik echt helemaal NIET, Geocaching

Nu wint de dochter het een keer. Ze vertelde mij dat ze deze week was wezen schatzoeken. Tss een kinderfeestje gehad ofzo?
Waarschijnlijk kijk ik bij andere weblogs (alhoewel er op de site van Kaj, online kaarten daar vast wel iets over gemeld is).
Voor de mededombo’s Geocaching is schatzoeken met de GPS. Korte uitleg   Iemand verstopt op een bijzondere plaats, meestal in de natuur, een waterdichte doos met daarin een logboek, en verder evt. een aantal leuke voorwerpen (om te ruilen) en soms ook een wegwerpcamera.
Ik heb even gekeken en puzzels, opdrachten of gewoon coordinaten. Een wereldwijde club en ik heb er echt nooit iets over gelezen of gezien.
Ga ik nu een GPS kopen om het eens te proberen? Ik hou jullie op de hoogte.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Heb ik inderdaad ook een keer gedaan, zo’n cursus gps wandelen. Ik kreeg op mijn stukje nog wat handige reacties toen. En op http://www.geocaching.com staat ook heel veel informatie. Ik ben er maar niet mee verder gegaan, volgens mijn raak je er verslaafd aan en ben je elk weekend op pad als je niet uikijkt! 🙂

  2. Deze zonde is je vergeven. Ik heb het 1 keer gedaan met mijn drie kinderen… Geen succes. We kwamen natgeregend thuis met drie f*cking speeltjes van de McDonalds. Drie kinderen die allemaal een andere weg op gingen (ik heb thuis allang geen overwicht meer) met mij er achteraan met een GPS ontvanger met bijna lege accu.

    … snel vergeten dus!

  3. Het is helemaal geweldig! wij hadden een mega puzzel helaas is deze niet op gelost maar hebben we wel de geschiedenis geleerd van IJsselstein! Ook heb ik midden in de zomer met een paraplu op de grote markt in Groningen gestaan om gefilmd te worden. Staan Juichen voor der A-kerk en heeft een vriendin in de regen en de mega kou met haar handen in de blubber gevroet en helaas tervergeefs!
    Misschien een idee voor Jeroen de Visser, er zijn ook hele leuke kinder puzzel opdrachten. Waar je thuis binnen mee begint en via de coordinaten lekker kan puzzelen! succes

Reacties zijn gesloten.