#CVIOV: Veel verschillende petten bij CVI Conferentie Papendal

Op 21 en 22 maart mag ik weer deelnemen aan de CVI conferentie. Dus ik ben (wat laat) nu eindelijk begonnen met de presentaties waaraan ik mag deelnemen. Of het nu ligt aan het feit dat ik wat druk ben met mijn eigen plaats vinden bij KPN Consulting, maar ik mis de ruis een beetje.
Overzicht van wat ik naast natuurlijk weer veel zien en zoenen ga doen:

Kwaliteit is een, het aantonen en het onderhouden is twee
Het is wat dubbel maar ik ga samen met Henry Soyer een presentatie geven over het portfolio en de metingen van docent, assessor en begeleider. Het Rijn IJssel College hecht aan de kwaliteit van de EVC procedures en dus ook aan de kwaliteit van de betrokken begeleiders en assessoren.
Samen met Paragin hebben zij een prachtig portfolio vormgegeven om die kwaliteit te monitoren en indien nodig aan te tonen.
Petje: Paragin

BoekTweePuntNul over sociale media, Web 2.0 en Web tools
Samen met Tessa van Zadelhoff vertellen we over BoekTweePuntNul, het onstaan de Co-Creatie  en natuurlijk ook wat er in het boek te vinden is. We lichten er vast een aantal onderwerpen uit. Co-Creatie in de opperste vorm.
Petje Co-auteur

Als laatste mogen we ook een sessie bij  de verdieping sconferentie vullen.
Lente in het onderwijs, bring your own device.
We gaan experimenteren met de devices die mensen bij zicht hebben, en geloof me het kan niet gek genoeg zijn. Daag ons dus vooral uit. Wat als nou iedereen dat gaat doen, wat betekent dat dan voor de inhoud van je onderwijs. Vanzelfsprekend doen we dit met een knipoog en wat we precies doen? Daar ga ik dit weekend eens lekker over puzzelen.
Petje: Karin Winters

Volgende keer, echt….dan heb ik ook de KPN Consulting pet op….maar ja zag net dat de database van CVI dat niet meer herkende dus weer even aangepast, want ik werk niet bij KPN Corporate Market.

2 reacties

  1. Vergeet vooral je bloggerpetje niet mee te nemen!
    Weet ik wel, staat ook Karin op, maar toch…

  2. @Willem, natuurlijk heb ik mijn Bloggerpetje mee, daar sta ik mee op en ga ermee naar bed 🙂

Reacties zijn gesloten.