#cvimc So you think you can (net)work

Ja, als mijn medepresentator erover schrijft, kan ik niet achterblijven natuurlijk. Allereerst neem ik de schuld op me voor het indienen van het voorstel voor de CVI Management conferentie die op 6 en 7 april in Domburg plaatsvindt.
Al jaren heb ik de wens om eens samen met Willem een workshop te verzorgen, toen ik  een paar jaar terug  bleu, zwetend, haspelend, en bloednerveus presenteerde zag ik hem losjes en ontspannen een verhaal uit de losse pols doen. Dat wil ik ook kunnen dacht ik toen…en denk dat ik het nu ook wel kan.
De inhoud en strekking en de voorbereiding van e.e.a. kun je op zijn weblog terug lezen.
Ik wil er nog een paar aanvullingen op doen.
De handen uit de mouwen en weggaan met minstens 2 werkbare producten die mensen in hun organisatie moeten gaan uitzetten is mijn wens.
Willen jullie (diegenen die blogs lezen zijn NIET de doelgroep) collega’s attent maken op onze workshop die inhoudelijk inzoomt op o.a webcare en gedragscodes!
Stuur vooral beslissers, communicatie collega’s en HRM collega’s naar ons toe…dan zetten wij ze aan het werk.

Oh ja, ook ik roep ook even om een sponsor voor 30 leitjes en krijtjes…want we hebben geen internet, beamer en meer toeters en bellen.
Plat 0.1 dus om te vertrekken met 2.0 en de toekomst.  We noemen je naam en bedanken je hartelijk!
Ronde 4 donderdagmorgen (auw)
Tip: kijk ook eens op de cvi community en natuurlijk de weblog behorend bij de conferentie