CVI Community update

Omdat blogposts over de CVI community bij Edubloggers nog wat meer moeten loskomen, weer even ongegeneerd pluggen.
In de MBO krant van maart staat een groot artikel over de CVI conferentie, heel kort stond er een foute link in maar die is inmiddels gecorrigeerd. Top!
Sinds deze week kan er in de community zelf, met deelnemers gecommuniceerd worden door berichten op elkaars profiel te plaatsen. Voordeel is dat niet iedereen nu een tijdelijk Twitteraccount hoeft te nemen om iets te zeggen tegen een community lid. Tijdelijk krijgen mensen ook een e-mail met de melding dat er een bericht geplaatst is op het profiel.
Iedereen heeft op zijn/haar profiel pagina een extra veld gekregen om te verwijzen naar een presentatie (reclame maken mag natuurlijk, als het maar voor je eigen presentatie is). Embedden van je presentatievanuit Slideshare of Youtube is allang mogelijk, hoe je dat doet staat hier
Komende week (we zijn druk bezig met vullen) komt ook extern nieuws (RSS feeds) in de community te staan.
Tip aan edubloggers die schrijven over de CVI conferentie, neem in je tags  #cvi2010 of cvi2010 mee..dan komen jouw posts ook in de community te staan. Mooie is dat dan alles op een plaats verzameld wordt maar dat je ook gewoon naar de blogs toe kunt gaan.
Een community gaat pas leven als er ook iets gebeurt en natuurlijk als er iets te halen en brengen is, dus weg met de poesjes 🙂