#Crosspost: Koekwaus en meer onzinnige dingen.

Ik ben dus weer braver dan de Paus, of Koekwaus (Brabants voor zo gek als een koekje)
Eigenlijk deed ik al die moeite, omdat ik wilde weten hoe ingewikkeld het nou zou zijn met zo’n Cookies plugin. Las ik ineens bij ICT recht wel de vraag  of je ook al een cookie verklaring had dussss.  Alleen met een pluginnetje ben je er blijkbaar niet als bloggertje met 5 lezers.
Vervolgens even online uitgewisseld met Raymond Snijders van Vakblog. Hij had al een lange uitgebreideleesbare Privacy verklaring met daarin Cookie uitleg. Ik mocht deze van hem gebruiken en aanpassen ….en ja….copy paste is toegestaan…waarom de koektrommel steeds opnieuw uitvinden, dus gebruik en pas aan naar hartenlust.

Waarom moet die melding nou en wanneer?
Ik ben geen kenner daar kun je beter bij cookierecht.nl lezen. Ik weet dat als je Google analytics gebruikt en mensen kunnen reageren op jouw posts dat de Cookiewet opgaat voor bloggers.
Raar want wordpress.com gebruikers kunnen geen plugins installeren.

Ik heb dus: een Koekwaus uitleg op een pagina en de cookie control plugin (voor WordPress blogs).
Na downloaden en activeren kun je de tekst in de plugin aanpassen en de link naar je eigen verklaring (voor wat het waard is) plaatsen.

Niet ingewikkeld, geen gekke dingen…..nu even wachten of de blog niet omvalt…maar of het nou nodig is?

Ik zing liever het refrein van onderstaand nummer mee: