Crosspost: Keuzes, keuzes….creatieve drukte

Ik heb een puzzel weekend ter voorbereiding op de CVI Conferentie, niet eens voor mezelf maar voor andere presentatoren, drempelloos doet het in elk geval weer, mede dankzij de hulp van een aantal Twittermensen met name @albertplomp. Ja ja, schilderen en webjes bouwen gaat dus best samen. Daarnaast ook al in de voorbereiding voor IPON op bijvoorbeeld Lente in het onderwijs en 2 presentaties voor het eerst met het KPN Consulting logo er in.

Afgelopen vrijdag was ik bij Kennisnet op de Verdieping voor een workshop screencasten gegeven door Willem Karssenberg en ook daar broeit nog een idee over, want we hebben elkaar wel huiswerk meegegeven, voor 1 april geloof ik.
Aanstaande dinsdag ook nog even naar NNoal, leuk het Nieuwe Werken…als er een ervaringsdeskundige rondloopt begin ik het wel te worden.

Ineens vroeg ik me af of je dan niet al die creativiteit zou kunnen omzetten in een animatie achtige screencast. En kwam dit tegen….visual note taking op de iPad…..mmmm
Als ik zo naar deze slideshare presentatie kijk, moet dat wel te doen zijn, toch?
Lijstje software om te gebruiken: (nog niet getest)
SketchBook (gratis) of Pro, 79 eurocent
Adobe Ideas (9,99)
Airsketch (wireless whitboard)
Brushes of My Brush (is goedkoper)

Maar ja….de vogels zoeken verkering, de kinderen spelen buiten, de zon schijnt en ik heb nog een paar lekkere leesboeken liggen….exit dus. Heb ik verdiend en met de komende weken in het vooruitzicht, ook hard nodig.