Creatieve problemen en ik maar zoeken naar oplossingen.

Heb ik weer, volgt DidactICT een training bij de Facilitators Academy ben ik de hele tijd op zoek naar oplossingen voor de leuke problemen die hij beschreef.
In de wandelgangen was er iets met Wakken en IJsberen, waar ook ineens pinguins bij kwamen. Daar heb ik inmiddels een oplossing voor gevonden. En ineens roept Kobus, ik ken er nog over een Keltisch tellen. Hij heeft gelukkig het verhaal zelf op zijn blog gezet. (nadat ik gelukkig zijn oplossing al snapte na een Twitter conversatie)
Deze spellen zijn leuk om in te zetten bij studiedagen maar volgens mij ook gewoon op een oersaaie verjaardag. Scheelt weer moppen zoals: ken je die vrouw die naar Parijs ging? Jantjes vader heeft drie zonen, Kwik, Kwek en …..
Kom maar op met de creatieve problemen, leuk!

Blogged with the Flock Browser

2 reacties

Reacties zijn gesloten.