Competentcity update

Misschien een beetje vroeg, maar ik wil de organisatie van Competentcity (volgens mij een niet al te grote club) alvast een compliment maken. Volgens mij verrichten de dames bakken “handwerk”. Daarnaast wel wat opmerkingen, waarom niet de edubloggers ingeschakeld of een link op de site naar de edubloggers? Het gastenboek is trouwens een stap in de goede richting.   Een beetje vreemd, maar ben daar niet echt in thuis (of dat gebruikelijk is) het verzoek om de presentatie in het format van Competentcity aan te leveren, volgens mij mag je je presentatie geven in je eigen huisstijl omdat de naam van jouw organisatie er aan verbonden is, ben niet zo’n fan van eenheidskoek…maar zal een reden hebben. Daarbij komt dat niet 100% van de presentaties (hoop ik) gemaakt worden met Microsoft Powerpoint, kan wel een paar andere noemen.
Om nu niet 2x hetzelfde te schrijven, ook ik ben erbij en mag (aan de zijlijn) meedoen. Leukste is wel dat ik samen met Diet Vos voor de 2e keer een ROC Midden Nederland presentatie mag ondersteunen omdat zij gebruik maken van een van onze producten. Drempelloos 20 is er ook trouwens en dat team is uitgebreid met een nieuwe specialist: Annet Smith. Zij neemt het gaming deel in de workshop voor haar rekening.  Gezellig we gaan weer netwerken!
Ccity

Eén reactie

  1. Hallo Karin,

    Namsns de organisatie dank je wel voor je leuke stukje! Het is inderdaad een hele klus maar ook een hele leuke klus. We spreken elkaar ongetwijfeld volgende week,
    Tot dan,

    groeten,
    Karin Willemse

Reacties zijn gesloten.