Competentcity 4 oktober 2010, ik glim!

Eigenlijk heb ik helemaal geen tijd, mijn HTC desire is net binnen en ik wil spelen. Echter wil ik mijn trouwe lezers en de bezoekers van Competentcity zich gedegen laten voorbereiden.
Het grote programma staat hier. (ben zo trots op het feit dat de producten van ons Paragin in wel 3 formele presentaties aan bod komen.) Te weten:

  • Standaardisering en samenwerking voor succesvol EVC (ronde 1 blauw 2)
  • Creatieve onrust in het klaslokaal  (ronde 2, groen 6))
  • Praktijkervaringen met de competentiescan l (ronde 2, wit 4)

Maar klap op de vuurpijl (beetje zelf pluggen mag) is de 2e workshopronde op het Media plaza:
[Twitter. Facebook. Hyves. Sociale media zijn hot. Maar kun je er ook wat mee in het mbo? Na een korte inleidende workshop gaat een panel van experts in discussie met de zaal. De verwachte opbrengst: een hoofd vol ideeën!]

Afijn,  het panel bestaand uit Wilfred Rubens, Willem Karssenberg, Kees Jan Meindersma en ik zei de gek, zal onder de zeer strenge leiding van Haye van der Werf  het gesprek aan gaan over de volgende stellingen.

  1. Sociale media passen niet bij de in het beroepsonderwijs dominante manieren van lesgeven.
  2. Sociale media zijn onmisbaar om in contact te komen met onze deelnemers.
  3. Bloggen en twitteren over je werk kan zich ook tegen je keren!

Na deze discussie is er ook een “spontane” Tweetup….(dat zijn mensen die Twitteren en elkaar heel spontaan tegenkomen) waar juist niet Twitterazi, twijfelaars, sceptici van harte uitgenodigd zijn.
En trouwens, wie wil mij, Willem, Wilfred, Haye, Joris en Jan Kees nou niet eens even lekker afzeiken?

Wie weet krijgen we het ook op mediaplaza voor elkaar om een battle of the machines te organiseren, wat dacht je van de iPad versus de Skoolmate (ik wacht op de deurbel voor de Skoolmate), wie durft het aan?

NEE! NIET HIER REAGEREN, VASTHOUDEN DIE GEDACHTE., hoop je te zien en zoenen op 4 oktober in Ede, gratis draadloos internet…wat zal mijn HTC spinnen.