Competentcity 2010, 4 oktober….gauw voorstel indienen


Het is dat Willem Karssenberg er een post over schreef, anders had ik het gemist. Op 4 oktober is er weer een Competentcity in Ede.
De organisatie heeft de website doorgezet naar een NING. Persoonlijk ben ik een groot voorstander van communities, maar gezien de doelgroep vraag ik me af of je aankomend deelnemers en andere geinteresseerden moet dwingen een account aan te maken in een community, gelukkig staat alle info ook ter beschikking als je geen NING account hebt en mis je dus niets.
Ik zag dat op 19 april de Call for Proposals al open gegaan is en er tot 10 mei presentatievoorstellen kunnen worden ingediend. (Ik ga ervan uit dat de organisatie de tijd oprekt, want onderwijsland is volgens mij op vakantie vanaf 30 april tot 10 mei en veel mensen zelfs tot 17 mei)
De vierde editie van dit grootste evenement over de vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs staat in het teken van de school als kennisonderneming. CompetentCity is het startpunt van de 6-Daagse Beroepsonderwijs.
Ga me dus vandaag eens buigen over een voorstel en wat vrienden benaderen (commercieeltje he) of zij zin hebben iets te vertellen over iets dat past in de onderstaande lijst.

  • een samenwerking benadrukken tussen school, bedrijfsleven en/of kenniscentra;
  • ondersteuning bieden aan knelpunten en waar mogelijk oplossingen bieden;
  • kennisdeling bevorderen;
  • vernieuwende bijdrage leveren die aansluit op de actuele onderwijspraktijk;
  • qua inhoud en presentatie creatief en inspirerend zijn.

Staat dus weer in de agenda, want de vorige 3 edities waren zeer de moeite waard.

Eén reactie

  1. Dank voor je blog. En leuk dat je er bij bent op 4 oktober.

    Wees niet bang: de nieuwe website is dan al wel online, we hebben daar nog niet echt ruchtbaarheid aan gegeven. Je kunt er volgens mij beter voor zorgen dat de website echt staat, voordat je mensen gaat uitnodigen. Dat staat dus allemaal nog te gebeuren. Alles gebeurt nu nog redelijk low profile, maar dat gaat natuurlijk nog veranderen.

    Ik zal je zorgen over de beperkte periode waarin je presentatievoorstellen kunt doen in ieder geval doorgeven aan de organisatie.

Reacties zijn gesloten.