Cohorts of cohorten

Toen ik deze week de Onderwijs en Examenregelmenten in Blackboard zette (stuk of 600) vroeg ik me af wat het meervoud van cohort was. Natuurlijk gevoelsmatig cohorten en niet cohorts. Gisteravond maar even gezocht. Soms kun je je beter omdraaien en even het papieren groene boekje pakken want ineens verdwaalde ik op de website van Van Dale, waar je tot 1 november een gratis account kunt aanmaken voor de Van Dale online woordenboeken, Beta.
Daarna moet je betalen voor de verschillende varianten van de woordenboeken. Vanaf 2 euro kun je dan online in het basiswoordenboek. Gratis is beter natuurlijk dus klikte ik door naar de Gratis versie online. Auw, reclame, reclame reclame en meervoud van cohort niet gevonden.

VRT.Taalnet is eiegenlijk een veel leukere site om iets op te zoeken (en gratis)
Ach, en Google is het snelst

Blogged with the Flock Browser

3 reacties

Reacties zijn gesloten.