Clips voor Vrijheid, animatieclips maken

Clips voor Vrijheid daagt jongeren in heel Nederland uit om hun gedachten over vrijheid vorm te geven in een persoonlijke animatieclip. De mooiste en beste clips worden 5 mei op grote schermen op verschillende Bevrijdsingsfestivals getoond. Zo krijgen jongeren de kans om hun creatieve talent én hun mening over vrijheid te tonen aan een groot publiek!
Clips voor Vrijheid is een initiatief van online animatieplatform HOLY.NL. Het doel van dit project is om jongeren te stimuleren op creatieve wijze na te denken over het belangrijke en veelzijdige thema vrijheid. De clips worden tijdens animatieworkshops gemaakt met de gebruiksvriendelijke, zelfontwikkelde online animatietool, waardoor ze naast kritisch nadenken over een belangrijk maatschappelijk thema ook ICT-vaardigheden opdoen. Kortom, mediawijsheid, creativiteit en belangrijke maatschappelijke thema’s worden gebundeld binnen Clips voor Vrijheid. Alle clips zijn blijvend te zien op www.clipsvoorvrijheid.nl.

2 reacties

  1. Het zal wel aan mijn verdorven geest liggen, maar dit soort dingen maken LLB-lijnen wel heel erg nuttig en vooral… Effectief. Leren is publiceren. Superinitiatief! Bedankt voor de tip Karin.

  2. van de week een les gedaan met holy.nl met een praktijkstroom. ze vonden het nog best moeilijk en jammer genoeg moesten we accounts maken om de filmpjes te bewaren.

Reacties zijn gesloten.